Suoraan sisältöön
Tänään on perjantai 22.3.2019 klo . Onnea Vihtori | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.3.2019 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.3.2019 klo 17.00
Teema: Sinuiksi-chat transfeminiinisyydestä.
Sinuiksi-chat sukupuoli-identiteetistä.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 25.3.2019 klo 18.00
TATU-chat tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneille tai sairastuneille nuorille
TATU-chat
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla
Tulosta

www.tukinet.net > Tietopalvelut > Tarinat > Vanhempien ero

Vanhempien ero

Takaisin tarinoihin

Tarinat > Vanhempien ero
Delfina 16.04.2016
On aina kova pala, kun vanhemmat eroaa. Pakkaa saattaa sekoittaa se, että vanhemmat hankkivat uuden kumppanin. Itsellä kävi hyvä tuuri, molempien kumppanit ovat täysjärkisiä ja oikeastaan aivan ihania ihmisiä. Äitini meni vastikään naimisiin uuden kumppaninsa kanssa ja olen ihan sinut asian kanssa.

Kaikki meni hyvin, kunnes isäni erosi tyttöystävästään. He olivat tapailleet noin puolentoista vuoden verran. Nainen asui kodissamme ja oli jo suuri osa minun ja veljeni elämää. Ero oli paha paikka, enkä uskonut, että selviäisin siitä heti. Minulla ei ollut mitään varsinaisia siteitä naiseen, ja tiesin etten häntä enää näkisi. Nainen kuitenkin ehdotteli tapaamista, mutta kieltäydyin. Isän oli myös vaikea päästä yli erosta. Mutta kyllä elämä hiljalleen normaaliksi palautuu, sen olen huomannut. Pitää antaa asioiden jatkaa tavallista kulkuaan eikä jäädä kiinni menneeseen. Ikävöin kyllä tiettyjä yhteisiä hetkiä ja tuntui siltä ettei kukaan voisi korvata tätä naista. On yllättävää huomata kuinka hyvin on viimeaikoina mennyt ilman häntä.

Eroista toipuu, vaikka ne eivät olisi omia eroja. Isäkin taitaa alkaa jo käymään uudelleen treffeillä. Kannattaa suhtautua hyvin uusiin kumppaneihin ja vastaanottaa heidät perheeseen, vaikka se joskus kipeää olisi. (tietysti jos uusi kumppani on kusipää niin tilanne on toinen) kipu menee ohi ja hyvät muistot jäävät. Niistä kannattaa pitää kiinni eikä miettiä pelkkiä huonoja hetkiä.

www.tukinet.net > Tietopalvelut > Tarinat > Vanhempien ero

Tukinetin tarinat
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa