Suoraan sisältöön
Tänään on perjantai 22.3.2019 klo . Onnea Vihtori | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.3.2019 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.3.2019 klo 17.00
Teema: Sinuiksi-chat transfeminiinisyydestä.
Sinuiksi-chat sukupuoli-identiteetistä.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 25.3.2019 klo 18.00
TATU-chat tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneille tai sairastuneille nuorille
TATU-chat
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla
Tulosta

www.tukinet.net > Tietopalvelut > Tarinat > ihminen voi tulla hyväksi vain kärsimysten kautta

ihminen voi tulla hyväksi vain kärsimysten kautta

Takaisin tarinoihin

Tarinat > ihminen voi tulla hyväksi vain kärsimysten kautta
-tp- 21.08.2013
Ostin talon maalta jossa oli kaikki kaunista ja hyvin. Kävin töissä. Olimme silloisen miehen kanssa kihloissa, saimme lapsen. Hän oli väkivaltainen ja joi mutta muuten oli hyvä mies loppujen lopuksi. Meillä oli poni, kolme koiraa ja kaksi kissaa.

Kunnes yhtäkkiä talon seinästä löytyi hometta ja kaikista vaarallisinta sellaista. Elämästä tuli hankalaa ja ahdistavaa. Ei tiennyt minne mennä. Olen parin vuoden sisällä muuttanut viisi kertaa ja joutunut käymään monenlaisia asioita läpi. Ponikin sairastui ja hänet piti lopettaa ja sitten tuli avioero. Jäin lapsen kanssa kahdestaan.

Laina ja suuret menot painoivat mieltä miten selviäisimme. Onneksi työpaikka oli kuitenkin. Emme myöskään voineet asua missä sattuu koska oli kotieläimiä jotka olivat/ovat hyvin rakkaita. Kunnes tuli uutinen, että myös isä sairastui. Pahanlaatuinen kasvain löytyi mahasta, jota ei voinut leikata. Elämäni oli yhtä myllerrystä.

En voinut muuta kun turvautua Jumalaan, luontoon, eläimiin, ystävääni ja lapsi on ollut minun elämäni tähti, jotkut harrastukset ovat myös saaneet helpottamaan ahdistusta.. perheeltäni tukea en ole saanut. Ilman näitä en olisi selvinnyt näin pitkälle.

Ensimmäinen oikeudenkäynti on ohitse josta minun onneksi tuli hyvä päätös, mutta talon myyjä valitti hovioikeuteen. Joten vielä taistelu edessä. Tukiryhmiä en ole oikein löytänyt. Olen edelleen törmännyt vain huonoihin miehiin, jotka ovat vain huonontaneet oloani.. Olisi mukavaa löytää vertaistukea. Joskus, kun olen tarpeeksi eheytynyt olisi kova halu auttaa muita hankalassa tilanteessa olevia nuoria, myös yksinäisiä ihmisiä.

Olen myös oppinut arvostamaan elämää ja pieniä asioita enemmän, mitä en ole koskaan ennen ajatellutkaan. Olen myös ruvennut käymään raamattupiirissä ja kirkossa, huomannut että ne on rauhoittanut oloa, sydäntäni ahdistukselta. Myös oppinut: olkaa lapsillenne rakastavia, että heidän ei tarvitsisi tuntea itseään hylätyksi. Kiitos kun luit tämän.

www.tukinet.net > Tietopalvelut > Tarinat > ihminen voi tulla hyväksi vain kärsimysten kautta

Tukinetin tarinat
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa