Suoraan sisältöön
Tänään on sunnuntai 24.2.2019 klo . Onnea Matti, Matias | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.2.2019 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.2.2019 klo 17.00
Teema: Sinuiksi-chat sukupuolen moninaisuudesta.
Sinuiksi-chat sukupuoli-identiteetistä.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 25.2.2019 klo 19.00
Teema: Lapsitoive-vertaischat.
Simpukka-chat
Simpukka-chat
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Kerro kuulumisesi

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Moniääniset > Kerro kuulumisesi, viestejä 243 kpl, sivu 46 / 49
maanvaiva 01.02.2019 klo 14.02
Se kuuluu metallikeräykseen ja tässä hyvä opas lajitteluun.
linkki

dahliakukka 02.02.2019 klo 13.22
Kiitoksia kovasti Maanvaiva. Nyt menee kattien purnukat oikeaan paikkaan. Meillä niitä kertyy aikamoinen kasa viikossa. Helppoa pestä ja kerätä ne ja viedä keräyspisteeseen kauppareissulla. Tulee aina varsinainen roskis kauhean täyteen, kun joka toinen viikko tyhjennetään. Kaikki on nykyään pakattu niin tiukasti ja turhiin pakkauksiin.
Olisi mahtavaa, jos meidän jäteyhtiö painattaisi lehtisen, joka jaettaisiin joka kotiin. Varmasti moni innostuisi asiasta. Aika harvoin ketään näkee siinä ekopisteellä. Sääli.
Ompas taas kylmä. Onneksi ei vielä lunta tule. Koitin ulkolinnutkin hyvin syöttää, että jos huomenna viimeistään tulee lunta, niin selviävät ravinnon puolesta.
dahliakukka 04.02.2019 klo 12.56
Tämä lumenpaljous alkaa viedä jo järjen!!! Penkat niin korkeat, ettei lumikola tai edes lapiolla nakaten nouse. Ja juuri, kun huokaistiin, nyt se lakkasi, niin eikös alkanut taas pyryttää taivaan täydeltä. Onneksi ulkolinnut ehti syödä tuossa välissä, kun ovat ruokintaani tottuneet.
Loppuviikoksihan jossakin säätiedoituksessa luvattiin plussakeliä ja lumien sulamista..jotenkin ei jaksa uskoa moiseen.
Oli surullista kuulla, että meidän kaikkien sankari Matti Nykänen teki viimeisen liitonsa. Toivottavasti sielunsa löytää rauhan lopultakin.
Katsoiko kukaan Emma-gaalaa? Ville Valo ja Agents. Ville laulaa vaikka tuutulauluja yhä samettisesti, mutta kieltämättä katse kiinnittyi uusittuihin leegoihin. Ja kuvittelinko äänen hiukan muuttuneen? Vai jännittikö? Olen kuullut Villen ennenkin laulavan Bäddingiä ja silloin oli ehkä samettisempi ääni. Yhtä kaikki, levy on tilattu.
dahliakukka 05.02.2019 klo 13.44
Tuli eilen vahvasti mieleen, että, kun Matti Nykänen on nukkunut pois, niin kyllä nyt löytyy arvostusta ja kunnioitusta. Mutta kuinka oli miehen eläessä.. Oli vaan lööppihahmo, jolle kansa nauroi. Tuli oikein paha mieli asiasta hänen puolestaan.
Ei ole kukaan urheilija tuonut yhtä paljon mitaleita, kuin meidän mäkikotka.
Yksi stressinpaikka selätetty tänään. Ei ollut niin paha ollenkaan, kuin jännitin maha kipeänä, unettomana. Niin oli ystävällistä palvelua, eikä yhtään kyseenalaistettu tietämystäni. Joka on -0 tasoa. Yhä vaan lunta leijailee. Vaikeaa uskoa, että muuttuisi nollakeliksi piakkoin..ja tulee jäätiköt, urh...
dahliakukka 07.02.2019 klo 13.38
On kyllä niin kauheasti lunta, ettei mitään rajaa, hyi olkoon. Minua masentaa jo ikkunasta ulos kurkkaaminen. Autossa rupesi piippaamaan, kun lunta joutui niihin, jotka varoittaa, että edessä jotakin. Piti jo kurkistella auton alle, että ajoinko sittenkin jonkin yli. Onneksi muistin, että jokunen vuosi sitten taksinkuljettaja ystävä kirosi moista myös. Pitäisi sataa lisää koko viikonloppu. Lunta, räntää tai vettä, revi siitä. Jos plussalle mennään, niin tulee liukasta ei sekään ole hyvä. Mihinkähän minäkin olisin tyytyväinen, ikirutisija.
Kauppaan oli tullut esikasvatus turvepurkkeja ja kukkamultaa ja ärrällä oli jo pääsäiskortteja. Pikkuisen rupesi kutittelemaan kevätvilli, kun näki niitä purkkeja. Ei vaan ole paikkaa esikasvattaa mitään. Katit leikkisivät puutarhuria..
Minä ajattelin laskiaisen jo olleen, kun laskiaispullia ollut niin kauan myynnissä, vaan eipä ole vielä aikapäiviin. Meinasin ostaa kokeeksi sitä uutta kipugeeliä, nimeä mainitsematta..mutta oli niin kallista minusta, ettei pörssi noteerannut.
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | Seuraava sivu; Viimeinen sivu;
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa