Suoraan sisältöön
Tänään on sunnuntai 24.2.2019 klo . Onnea Matti, Matias | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.2.2019 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.2.2019 klo 17.00
Teema: Sinuiksi-chat sukupuolen moninaisuudesta.
Sinuiksi-chat sukupuoli-identiteetistä.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 25.2.2019 klo 19.00
Teema: Lapsitoive-vertaischat.
Simpukka-chat
Simpukka-chat
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Kerro kuulumisesi

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Moniääniset > Kerro kuulumisesi, viestejä 243 kpl, sivu 42 / 49
dahliakukka 13.01.2019 klo 12.49
Jatkan vielä hiukan. Olen suht pitkään selvinnyt pahinmalta masennukselta, mutta tuo uutisointi herätti minussa taas kaikki ne muistot ja katkeruuden. Oma yritys terapiasta, kun terapeutti kysyi suoraan, kuinka voin yhä olla hengissä. Niimpä! Ja kun sanon, että olen hengissä vain ja ainoastaan, koska Heavenley ja Masterpiece hakivat minut toiselta puolen, niin aina hymähdetään, joo nehän on vaan kissoja. Eivät ole vaan kissoja vaan ovat minun lapsiani. Nyt on paha olla ja ahdistaa, mutta en uskalla ottaa rauhoittavaa, koska minulla on niin vahva antibiootti meneillään ja autonrattiin ei uskalla lääkehuuruissa.
dahliakukka 15.01.2019 klo 13.05
Eilen sain lopulta koitettua niitä apujuttuja ja itkuhan siinä tuli, kun eivät olleet edes sinnepäin. Ensi viikolla tapaan invamieheni ja aion sanoa, että luovutan tuosta, ei enää pettymyksiä. Olisikohan jotakin muuta vaihtoehtoa avuksi?! Itsellä on sellainen mielessä, mutta en tiedä onko sellaista mahdollista toteuttaa. Katsotaan, luotan invamieheeni aikalailla ja uskallan tuoda julki mielipiteeni. Kunhan ei vaan tulisi itku minulla.
Noniin, en tainnut tajuta kauhean väärään, kun Oulu on saamassa 2mil euroa kriisinhallintaan. Uskallan varmaan sanoa ketään sormella osoittamatta ja täysin omana mielipiteenä, tarkoittamatta ketään aliarvioida tai loukata..mutta mahdetaankohan tässä kaiken kohun keskellä muistaa sanonta its take two to tango.. Kenekäänhän ei ole pakko vastata netissä kenenkään viesteihin tai suostua tapaamaan. Menemään yksityisasuntoon.. Onko tätä asiaa huomioitu ollenkaan? En silti hyväksy tekoja missään mielessä. Miehet tulevat eri kulttuurista, joissa raiskaus johtaa kuolemnatuomioon ja niissä kulttuureissa kontakti naisiin ei niin vaan onnistu. Silti se ei oikeuta täällä toimimaan miten vaan. Mutta tietämättä koko totuutta alkaa kärpäsisitä tulla härkäsiä. Olisiko poliisin kuitenkin viisasta aukaista tapahtumienkulkua kansalle? Nimiä tai paikkoja julkistamatta. Käsittääkseni Oulussa alkaa olla jo lynkkaus ilmapiiri ja varmaan Helsingissäkin. Toivon silti, ettei mitään tapahdu syyttömille ja että syylliset tuomitaan ja poistetaan Suomesta omaan maahansa tuomiotaan kärsimään. Nämä on ihan minun omia mietteitä ja tarkoitus ei ole ketään loukata.
Taas sataa lunta, masentavaa. Ja kylmä, ettei voi Heavenleytäkään viedä ulkoilemaan.
Oli aamulla niin mukana lakanoiden vaihdossa, että oksat pois, äidin pikku apuri.
Illalla tulee taas mahtavaa ohjelmaa Joanna Lumpley Intiassa. TYkkään hänen tyylistään tehdä dokkaria.
dahliakukka 16.01.2019 klo 12.18
Olipas ihanan fiksuja sähköyhtiön poikia, kun tuli koputtamaan ovelle, että vievät sähköt puoleksi tunniksi, kun kaivelevat maakaapeleita. Eihän se muuten olisi mitään, mutta auto on tallissa ja ovi aukeaa sähköllä. Oli tärkeä meno. Ehdin ajaa auton ulos tallista kunnialla. Kiitos vaan, lisää tuollaisia työntekijöitä.
Auton kojetaulu varoitteli, että avaimista patterit kohta loppu, fiksu auto!!!! Kävin vaihdattamassa uudet patterit. Kahlailin hautausmaallakin. Omaisen hauta on sellaisessa kohtaa, että iso aukea, missä ei mitään..puhaltaa kaikki lumet kiveä vasten. Kesällä taas ihana paahde osuu siihen ja ruusut viihtyy. Onneksi oli lapio mukana ja kaivelin polun, että pääsin kynttilän sytyttämään. Lumi oli päältä kova kuori ja heti alta hötyä. En saanut putsattua kanervien enkä katajien päältä lunta, kun lähti kanervasta palasia. HUoh. Kynttilän sytytin palamaan. Kävin samalla ystäväni haudalle kynttilän sytyttämässä..
Ja tietysti lottoamassa. Tosin se on hiukka niin, että aina voittaa, kun ei veikkaa. Ei ole ollut edes kolmea oikein näinä jättipotti kierroksilla.
Kuinkahan paljon tuota lunta vielä tulee? No, huomenna taitaa tulla suht rankasti. Tietää taas lumitöitä hiki päässä.
maanvaiva 17.01.2019 klo 08.47
Lainaus:
dahliakukka kirjoitti 15.1.2019 13:5


Noniin, en tainnut tajuta kauhean väärään, kun Oulu on saamassa 2mil euroa kriisinhallintaan. Uskallan varmaan sanoa ketään sormella osoittamatta ja täysin omana mielipiteenä, tarkoittamatta ketään aliarvioida tai loukata..mutta mahdetaankohan tässä kaiken kohun keskellä muistaa sanonta its take two to tango.. Kenekäänhän ei ole pakko vastata netissä kenenkään viesteihin tai suostua tapaamaan. Menemään yksityisasuntoon.. Onko tätä asiaa huomioitu ollenkaan.


"its take two to tango" Illalla viimeisenä, aamulla ensimmäinä ja jokaisena siinä välihetkellä tulee päähäni tämä ja yrjö ja viha.
Suomalaisia tyttöjä opastettiin heti, kun näitä pakolaisia alkoi tulemaan tänne, että heille pitää olla ystävällisiä ja heidän kanssaan pitää olla. Maahamuuttajiaamiehiä vietiin urheiluseuroihin ja kouluihin ja heistä ja nuorista tytöistä otettiin lehtiin kuvia. Varmaan noissa tilaisuuksissa opastettiin myös ottamaan miehet someystäviksikin. Ja oltiin niin innoissaan, kun suomalaiset tytöt eivät ole rasisteja.

Nyt, kun suomalaisia tyttöjä aletaan raiskaamaan ja käyttämään seksuaaliksihyväksi, se onkin heidän oma vikansa kun "its take two to tango" Oksennus.
Eihän nämä kaikki jutut ole tapahtuneet yksityisasunnossa. Tai en tiedä mutta tuskin kukaan tietää. Ja onko tarvis edes tietää. Yksi ainakin oli huumattu, luki isolla lehdessä yksi aamu. Mutta vaikka meneekin toisen luokse kylään, silti on oikeus sanoa EI. Se on ihan laillinen oikeus.

Oulu on milelestäni saamassa yhden miljoonan kriisihoitoon. Se on kuin hyttysen pieraisu verrattuna siihen. että maahanmuuttajiin laitetaan satoja miljoonia.
Oulussa on yli 100000 asukasta ja nämä maahanmuuttajat lisäksi. Ei paljon yhtä asukasta kohden ole yksi miljoona. Ainakin minä osaan ajatella kuinka paljon yhteiskunta on minuun käyttänyt rahaa ja jopa antanut kriisiapua kaksi kertaa, sen verran etten nyt ole kateellinen Oulun kriisiavusta. Varsinkin, kun yksi hyväksikäytetyistä tytöistä teki itsemurhan.

dahliakukka 17.01.2019 klo 14.31
Kiitos mielipiteestäsi Maanvaiva.
Onneksi ei tullut ainakaan meidän seuduille sitä ennustettua lumikaaosta. Pikkuisen lunta tuulen mukana, mutta ei sitä maahan kerry. Sopii meille kattien kanssa.
Näin tänään ekan aavistuksen tulevasta tatskastani. Tulee sanoinkuvaamattoman upea. Pikkuisen joudun lykkäämään sen saantia, kun on näitä terveydenhuollon käyntejä. Mutta hyvää kannattaa odotella.
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | Seuraava sivu; Viimeinen sivu;
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa