Suoraan sisältöön
Tänään on sunnuntai 20.1.2019 klo . Onnea Sebastian | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 21.1.2019 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 21.1.2019 klo 18.00
TATU-chat tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneille tai sairastuneille nuorille
TATU-chat
Tulossa:
ma 21.1.2019 klo 18.00
Teema: Harvinaissairaiden nuorten oma chat.
Norio-chat
Norio-chat harvinaissairaille nuorille.
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Rahat riittämään

Rahat riittämään

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Aikuisen elämää > Rahat riittämään, viestejä 189 kpl, sivu 38 / 38
Ansgu78 11.11.2018 klo 10.47
Hei! Kaipaisin vinkkejä ja jotain voimaannuttavaa keskustelua siitä, miten jaksaa puolison rinnalla jolla raha-asiat ovat kuralla. Itselleni tuli yllätyksenä että hänen raha-asiansa ovat sillä tolalla että joutuu ulosottoon. Taisi tulla hänelle itselleenkin yllätyksenä. Hän masentui edellisen eron yhteydessä ja rahan käyttö oli ollut holtitonta. Meidän seurustelun aikana (reilun vuoden aikana) hänen elämänsä on tasapainottunut mutta kuralle karanneet raahuolet lyövät nyt vasten kasvoja. Meillä oli yhteisiä haaveita hankinnoista esim. asunto, mutta eihän näistä haaveista pysty nyt tulemaan mitään.

Kysymys kuuluukin miten jaksan eteenpäin hänen rinnallaan kun nämä kaikki haaveet ovat karisseet olemattomiin. Rakastan häntä mutta raskasta on hänen kanssaan kun hän painiskelee isojen huolien äärellä. Psykoterapiaan hän jo pääsi, joka on hienoa, mutta rahahuolien pituudesta ei vielä ole tietoa. Luottotiedot on mennyt ja tosiaan 1/3 palkasta ulosotossa. Mukavaa olisi kuulla miten toiset samantyylisessä tilanteessa olevat jaksaa.

Leijona55 28.11.2018 klo 11.59
Hei kaikki.

Käsityö vinkki.

Langat ovat kalliita mutta niitä saa helposti hankittua halvalla. Kirpputorilta löytyy varmasti käsin kudottuja villapaitoja tai muita vaatteita. Ne voi purkaa ja kutoa uusia sukkia, lapasia tai mitä vain. Pesee ensin kirpputorilta ostaman vaatteen ennen purkamista. Isosta miehen jumpperista saa paljon hyvää villalankaa. Langan voi myös vyyhdittää ja kostuttaa ja pingottaa kireälle kuivumisen ajaksi. Silloin laanka suoristuu.

Myös tori.fi löytyy halpaa lankaa.

Kutomisen iloa kaikille.
:D

Sarastaako 30.11.2018 klo 14.16
Heippa Ansgu78

Kokemusta on parisuhteesta, jossa kumppanilla meni raha asiat huonosti. Ongelmaa ei auttanut, että sitä mietti mitä nyt ei saa,kun raha asiat on huonosti. On hyvä lähteä miettimään että onneksi on vuokralla? Vai asutteko omistusasunnossa? Eipähän tarvitse nyt myydä asuntoa liian halvalla pois. Kauanko kestää kun velat on kuitattu? Pääseekö velkajärjestelyyn? Onko oikeutta toimeentulotukeen? Asumistukeen? Mistä menoista voi karsia? Muutto edullisempaan asuntoon, esim jos vuokralla halvempaan vuokra asuntoon. Nykyäänhän ihmiset asuvat enemmän vuokralla kuin omissa asunnoissa. Mekin muutettiin vaikka rahasiat kunnossa. Mitä tiettyä asiaa haave omasta asunnosta pitää sisällään? Että se on oma vai että voi viljellä pihalla jotain perunaa, marjoja tai oma rauha. Voiko niitä asioita saavuttaa vuokralla?

jaanas 18.01.2019 klo 14.31
Rahat riittämään.
Nyt menee jo paremmin kuin sain tupakanpolton lopetettua ja rupesin säästämään, en ole saanut paljon rahaa säästymään, mutta edes vähän kerrallansa. :love2
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Rahat riittämään

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa