Suoraan sisältöön
Tänään on lauantai 23.6.2018 klo . Onnea Aatto, Aatu, Aadolf | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.6.2018 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.6.2018 klo 18.00
Teema: Transihmisten ja sukupuoltaan pohtivien keskustelu.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ti 26.6.2018 klo 18.00
Teema: Elämänkatsomuksellinen ja hengellinen keskustelu.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Parisuhde, koti ja perhe > Liitympä petettyjen joukkoon minäkin

Liitympä petettyjen joukkoon minäkin

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Parisuhde, koti ja perhe > Liitympä petettyjen joukkoon minäkin, viestejä 63 kpl, sivu 13 / 13
Surullinen, mutta toiveikas 20.06.2018 klo 07.22
Liina-Sofia
Miten voikin olla näin samanlaiset tuntemukset ja ajatukset. Juuri näin se menee. Eipä juuri lisättävää. Itsekin riidoissa otan joskus esille erokortin, koska haluan miehen vakuutteluja siitä, ettei ole lähdössä mihinkään. Tämä koko soppa tuntuu niin järkyttävän epäreilulta, vaikka yhdessä halutaan olla. Haluaisin vaan niin kovasti jo päästä tästä kaikesta yli. Se, että täydellinen luottamus hajoaa 24 yhteisen vuoden jälkeen ei ole helppo korjata.
Muruset 20.06.2018 klo 09.45
Voi teitä ja meitä kaikkia. Niin tuttuja nuo turvattomuuden tunteet ja huomion haku. Olen itse paljon työn puolesta reissussa ja lähdöt ja paluut on aina jotenkin vaikeita. Ja meillä siis reilu vuosi kaikesta. Edelleen terapiat jatkuu, niin omat kuin parisellainen. Olen opetellut terapiassa ymmärtämään mistä nämä kaikki tuntemukset johtuvat. Suurin osa linkittyy lapsuuteen, ja tämä uskottomuus on toki tehdyt uuden trauman mutta myös nostaa paljon vanhaa ylös. Itsensä rauhoittaminen ja aikuismainen käytös, jossa ei uhkailla erolla ja puhutaan asiat asioina on todella vaikeaa. Joskus onnistuu, joskus vedän överit huolella.

Eilen oli pitkästä aikaa hyvä keskustelu ja jotenkin molemmat oltiin sitä mieltä, että tämä on ollut ihan kamalaa aikaa, mutta samalla osaamme iloita siitä mitä hyvää tämä itsensä opiskelu on tuonut molempien elämään. Ja samalla toki helpottaa uudenlaisen parisuhteen rakentamista. Aikaa tämä vie, ja se on ollut vaikein läksy. Välillä tuntuu kuin olisi lähtöruudussa.

Liina-Sofia 20.06.2018 klo 10.23
Aikansa se ottaa :bd mut kyllä minä uskon, että tästä selvitään. Sinäkin selviät :love2 tekin selviätte.

Ja sinähän tässä oot se ihana nainen, jonka kanssa mies haluaa olla. Kumppani, jonka kanssa mies haluaa jakaa elämänsä. Olisiko suurinta rakkautta sittenkin anteeksi anto toisen virheestä. Että olisitkin se puoliso, joka on pysynyt rinnalla elämän myrskyt ja taistellut rakkauden puolesta. Me kaikki mokataan joskus. Ja uskon, että siitä osaa ottaa opikseen ettei koskaan enää loukkaa toista niin. Tekoa ei oo tarkoitettu sulle pahana, siihen on ajanut muut syyt. Jos ymmärrät.....sitä ei oo tehty siks että on ensisijaisesti haluttu loukata sua. Näin sen itse näen omalta kohdaltani.

24vuoden entistä suhdetta et saa takaisin. Se on surullista. Jotain suurta on särkynyt.
Mutta voitte saada jotain entistä parempaa tilalle :lvrs ehkä arvostatte nyt enemmän kaikkea mitä teillä on, minkä on melkein menettänyt mutta saanut takaisin. Nyt on se hetki kun teidän pitää rakentaa jotain uutta, jotain parempaa! Älkää sortuko vanhoille urille vaan luokaa yhdessä uutta.

Auttaisiko vaikeina hetkinä ajatus "entäpä jos olisikin niin että me eletään huippuhieno parisuhde uskollisina toisillemme elämämme loppuun saakka" ? Olen saanut itseni monesti kiinni ajatuksesta että "taas se kirjoittaa jollekin tytölle ja kukahan se nyt on" ja kun oon aatellu noin että "entäpä jos minä olenkin tästä eteen päin ainoa ja rakkain ja tärkein", on auttanut katkaisemaan negakierteen ajatuksista. Yritä kääntää ajatuksia niin että näet teidät yhdessä tulevaisuudessa, rakastavina ja uskollisina toisillenne ja miten voitte taputella itseänne olkapäälle että jumaliste, me selvittiin entistä vahvempina :flw

 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Parisuhde, koti ja perhe > Liitympä petettyjen joukkoon minäkin

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa