Suoraan sisältöön
Tänään on sunnuntai 19.8.2018 klo . Onnea Mauno, Maunu | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 20.8.2018 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 20.8.2018 klo 18.00
Teema: Juttua kukista ja mehiläisistä.
SPR Kesäkumi-chat nuorille
SPR Kesäkumi-chat nuorille 2018
Tulossa:
ti 21.8.2018 klo 17.00
Teema: Vauvahaaveita.
Vahvistu vanhempana -chat/Kehitysvammaisten Tukiliitto
Kehitysvammaisten Tukiliitto ry
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Parisuhde, koti ja perhe > Liitympä petettyjen joukkoon minäkin

Liitympä petettyjen joukkoon minäkin

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Parisuhde, koti ja perhe > Liitympä petettyjen joukkoon minäkin, viestejä 87 kpl, sivu 18 / 18
Miisa_70 20.07.2018 klo 20.29
Hei taas..teidän tilanne jotenkin koskettaa joten pakko taas sinulle vastata - ja ihan omiin kokemuksiin ja tuntemuksiin liittyen. No ensinnäkin miehet; nehän on ajatusmaailmaltaan paljon mustavalkoisempia kuin me naiset :)
Miehesi (kuten omanikin) ihan oikeasti uskoo että asiat ei vatvomalla parane. On sanonut rakastavansa ja pysyvän luonasi eikä halua erota. Nämä on just niitä asioita joista se luottamus pitäisi nyt repiä. Hän sanoo niin ja niin myös tarkoittaa.
En tiedä mikä teidän historia yhteisem ajan suhteen on, mutta tarvita omaa tilaa ja omaa aikaa - sekään ei tarkoita että halutaan erota tai mennä kauemmas puolisosta. Se on itsestään huolehtimista. Jotta voi hyvin, jaksaa myös panostaa suhteeseen. Kuuluu jokaisen oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Jos annat toiselle sitä tilaa, hyödynnä se myös itse - tee asioita joista nautit ja saat hyvän mielen. Ei miehesi ole katoamassa mihinkään.
Muistan kyllä oman läheisyyden kaipuuni elävästi kun käry kävi ja anteeksi annettiin. Naisellinen itsetunto oli ihan pohjamudissa ja mitkään vakuuttelut tai huomionosoitukset ei tuntunut riittävän. Saamattomuus ja alakulo epäilyksineen oli jatkuvasti läsnä. Sitten vaan päätin että yks turhanpäivänen bimbo ei mua muuten nujerra. Rupesin liikkumaan enemmän ja kotona joskus kyyneliä niellen pakotin oman olotilan normaalin iloiseksi.
Meillä asiasta ei enää kuin ohimennen joskus puhuta, lähinnä haluan tietää onko yhteydenottoja tai tapaamisia enää työn kautta. Koen selvinneeni pahimman yli ja todella nautin myös suhteestamme - se on kuitenkin alusta asti ollut hyvä ja sellaisena sen uskon pysyvänkin. Yksi moka - jota kadutaan, ihan kuin teilläkin. Mutta hei, hengissä ollaan ja vaikeudet voi oikeesti vaan lähentää. Hurjasti tsemppiä sinulle ja teille :bd
Surullinen, mutta toiveikas 21.07.2018 klo 16.08
Kiitos Miisa 70

Sinä saat jotenkin valettua uskoa, kun heikko hetki koittaa. En ollut ajatellutkaan, että luottamus rakentuu noista mainitsemistasi asioista. Hyvä näkökanta tuokin. Se on niin hullua, kun mielialat vaihtelee todella paljon. Eilen hyvä päivä. Tänään taas mieleen hiipii pelko. Tekisi mieli kysellä, saada vakuuttelua siitä, rakastaako. Haluaako. Saada omalle mielelle sitä kautta rauhaa. Pelkoon siitä jääkö toinen rinnalle. Tämä palsta on kyllä kultaakin kalliimpi, kun täältä saa teiltä ihanat vertaistukea heikkoihin hetkiin. Kiitos ♡
Meillä miehellä on ollutkin paljon omaa aikaa lähinnä harrastuksien kautta. Itselläni tilanne meni siihen että mikään ei huvita. Pitäisi saada oma iloisuus takaisin mutta se on niin älyttömän vaikeaa. Sitä kovasti yritän. Ja tänään en painosta miestä, vaikka kuinka tekisi mieli avautua. Lupaan sen. Josko näin mentäisiin paremmin eteenpäin. Vielä kiitos teille rakkaat siitä että jaksatte lukea ja kannustaa.

 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Parisuhde, koti ja perhe > Liitympä petettyjen joukkoon minäkin

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa