Suoraan sisältöön
Tänään on perjantai 22.2.2019 klo . Onnea Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.2.2019 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.2.2019 klo 17.00
Teema: Sinuiksi-chat sukupuolen moninaisuudesta.
Sinuiksi-chat sukupuoli-identiteetistä.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 25.2.2019 klo 19.00
Teema: Lapsitoive-vertaischat.
Simpukka-chat
Simpukka-chat
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Kerro kuulumisesi

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Moniääniset > Kerro kuulumisesi, viestejä 243 kpl, sivu 49 / 49
dahliakukka 16.02.2019 klo 13.14
Jaa-a Saloka, senkun tietäisi.. Mikä on se määritelmä, että kuulee ääniä ja millaisia niiden pitää olla? Minäkin kuulen usein musiikkia, mutta ne taitaa olla vain alitajuntaan tarttuneita korvamatoja. Olisiko se niin, että niin kauan, kuin ei koe musiikkia häiritsevänä niin ei olisi varsinaisia ääniä? Osaako kukaan vastata, minuakin alkoi asia kiinnostamaan?
dahliakukka 17.02.2019 klo 13.08
Ompas tullut itkettyä. Ei pahoja surun kyyneliä vaan helpotuksen ja sydäntä pakahduttavan onnen kyyneliä. Yhä sydäntä paisuttaa niin, että kohta poksahtaa koko elin. Ai miksi? Pitkä tarina, koitan olla lyhytsanainen.. Meillähän on yksi lähikadun vapaana kulkenut katti kulkenut jo vuosia ja olen rakastanut, kuin omaani. Sisälle en ole päästänyt, koska tiedän hänellä olevan rakastava koti ja tunnen omistajansa. He tietävät, että katti usein meidän kanssa.
Pojalla/katti ollut takajalka todella kipeänä ja uuden vuoden jälkeen en nähnyt.. surin jo, että nyt on joutunut viimeiselle matkalle. Heavenley kaipaili myös joka ulkoilukerta. Leikattu poikakatti niin ei tullut draamaa. Monet kaipuunkyyneleet olen itkenyt.
Nyt avasin oven, että laitan kattieni tuolit valmiiksi ulkoilua varten..niin eikös oven raosta kurkistanut kaivatut kasvot ja kuului iso KUR! Sitten alkoi kehrääminen. Poika oli palannut. Minulla karkasi kyllä itku niin sydämestä, ettei mitään rajaa. Ihana, ihana yllätys!!!!!
En tiedä missä poika on ollut, kun oli reilusti lihonut ja oli niin puhdas turkki. Ennenmin oli aivan luurangonlaiha vaikka söi kuinka. Jalka on yhä kipeä, mutta onnelliselta vaikuttaa poika. Tuntuu niin hyvältä. Sekin, ettei ollut meitä unohtanut.. Aurinko paistaa tähän risukasaan tänään ja lämmittääkin. :love2
dahliakukka 19.02.2019 klo 13.04
Kylläpäs iski ärripurri, kun vaivalla olen keräillyt kierrätykseen asioita ja kun menen, että laitan ne sinne keräyspisteeseen, niin eikös ole ääriään myöten täynnä ja ihmiset jo siihen päälle jättäneet nyssäköitä. Ei auttanut, kun tuoda takaisin kotiin odottamaan kunnes joskus muistavat tyhjentää... Ei se ihme, etteivät ihmiset innostu asiasta, kun ei sitten tyhjennetä säiliöitä.
Järkyttävän liukasta joka paikassa. AAmutelevisiossa joku expertti? opetti, kuinka pitää kaatua, ettei tule vammoja. Jaa-a, sillon, kun kaatuu, niin tuskin älyää itseään vetää oikeaan asentoon. Kaikki käy niin arvaamatta. Nastakengät on kyllä niin hyvä keksintö, että minusta niistä pitäisi tehdä Kela-korvattavat. On ne kuitenkin tyyriit pienituloisille.
Joo, taisin nousta väärällä jalalla sängystä aamulla. Tälläistä sattuu..
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa