Suoraan sisältöön
Tänään on lauantai 23.6.2018 klo . Onnea Aatto, Aatu, Aadolf | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.6.2018 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.6.2018 klo 18.00
Teema: Transihmisten ja sukupuoltaan pohtivien keskustelu.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ti 26.6.2018 klo 18.00
Teema: Elämänkatsomuksellinen ja hengellinen keskustelu.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Kerro kuulumisesi

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Moniääniset > Kerro kuulumisesi, viestejä 124 kpl, sivu 25 / 25
dahliakukka 13.06.2018 klo 13.27
Hups, pääsinpähän nopeaan sohvanpohjalta syviltä päiväunilta, kun kauhea, mitenkähän sitä kuvailisi..pauke alkoi kuulua. Unenpöpperössä en tajunnut, huomasin vaan kuinka katit juoksi korvat luimussa maha maata myöten ympäriinsä. Ehdin jo ajatella eilen tapahtunutta superkokousta unenpöpperössä, ennenkuin tajusin katsoa ikkunasta.. siellähän tuli peukalonpään kokoisia rakeita taivaan täydeltä ja ne piti aikamoista melua osuessaan peltikattoon. Ei niitä kauaa tullut ja sulasivat heti nurmikolla. Pian muuttuikin rankkasateeksi, jota luonto kyllä tarvitsee. Tosin se voimalla tuleva sade ei ihan hyväksi ole kesäkukille, mutta eiköhän ne nouse, kun nyt jo aurinko paistaa. Vaihtelevaa tämä kesän tulo. Ensi viikolla jo Juhannus. Sitten aletaan mennä kohti syksyä. Ja kun minä en vielä ole kerinnyt kunnon kesää edes havannoimaan.
dahliakukka 14.06.2018 klo 13.40
Tuntuu niin raskaalta, kun kuolema on mukana joka hetkessä. Istuu olkapäällä ja en ole varma kenet haluaa mukaansa. Onko se joku ennakkotieto vai vaan varmistus, etten rupea liian leuhkaksi elämäni kanssa?
dahliakukka 19.06.2018 klo 14.06
No niin, nyt on palattu turvalliseen ja ah, niin tyypilliseen Suomen kesään. Sataa niin, että varmaan hukkuisi, jos suu auki juoksentelisi pihalla. Maa on niin järkyttävän kuiva yhä, ettei ime vettä vaan nurmikon päällä kerros vettä seisoo. Onneksi ei ukkonen ole tänne löytänyt, vaikka ukkoskuuroilta nuo vaikuttaa. Katit teki tämän vuoden ulkoiluennätyksen ja olisi varmaan olleet kauenminkin, mutta kun minua rupesi viluttamaan. Mikäs se katon alla kuistilla, jokainen omalla tuolillaan katselemassa kuinka kauheasti voikaan sataa. Kovinman kuuron ollessa päällä se muuttui rakeiksi, joka sulasi maakosketuksesta. Taitaa tulla suht Suomalainen juhannus. Sääli ihmisille, joilla on kauan odotettu kesäloma.
Olisin ostanut mansikoita, mutta niin olivat hinnoissa muutama kurja mansikka. Uudet perunat ja sipulit olivat myös miniatyyrejä.
dahliakukka 21.06.2018 klo 13.36
Hyvää Juhannusta kaikille lukijoille ja ylläpidolle. Olkaa turvassa, sydän täynnä rauhaa ja nauttikaa keskiyön auringosta. Tänään paistaa aurinko ja kaikki kukoistaa, toivotaan, että huomiset sateet olisivat muuttaneet suuntaansa poispäin Suomesta.
Uudet perunat ostettu, mansikoitakin muutama ropponen/aika hintavia olivat. Mutta suu makiaksi Juhannuksen kunniaksi. Saunaa en taida lämmittää, tai sen näkee huomenna. :flw Juhannusruusu kukkii jo toista viikkoa, syreeni tuoksuu. Puut ovat täynnä piipittäviä poikasia. Onnistunut pesintä. Kirjosieppo laulaa jo uutta pesintää.
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa