Suoraan sisältöön
Tänään on perjantai 22.3.2019 klo . Onnea Vihtori | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 25.3.2019 klo 15.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 25.3.2019 klo 17.00
Teema: Sinuiksi-chat transfeminiinisyydestä.
Sinuiksi-chat sukupuoli-identiteetistä.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 25.3.2019 klo 18.00
TATU-chat tapaturmaisesti tai potilasvahingon kautta vammautuneille tai sairastuneille nuorille
TATU-chat
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Kerro kuulumisesi

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Moniääniset > Kerro kuulumisesi, viestejä 262 kpl, sivu 52 / 53
dahliakukka 11.03.2019 klo 13.29
En tiedä onko kirjastojen yleinen tapa, mutta meilläpäin uusilla, tosi suosituilla kirjoilla kahden viikon laina-aika. Ihmettelin sitä kerran lainatessani ja sanoivat, että sillä tavalla koittavat purkaa varausaikoja.. Minusta meille ilmestyy aika usein uudet kirjat esille. Vasta luin iltapäivälehdistä siitä Seppo nimisestä koirasta ja nyt olen sen jo lukenut ja huomenna palautan kirjaston luukusta yhdessä Kimi kirjan kanssa, että pääsee seuraava lukemaan.
dahliakukka 15.03.2019 klo 13.18
Taas aikalailla voimat piipussa tämän loppumattoman talven ja lumen/rännän satamisen kanssa. Lunta vaan on niin kauheasti, että tuntuu, ettei se voi koskaan sulaa pois. No, ainahan se on sulanut, mutta olen niin kärsimätön.
Posti toi jo ekan kesäistutusluettelon ja olen kohta selannut puhki sen. Tuon haluan, tuon ja tuon..Onneksi ne ei tilauksia lähetä vielä kkteen, että jos sorrun tilailemaan.
Sisäkukkien mullan vaihdon aloitan ensi viikolla. Siinä sitä haastetta, kun on nämä apulaiset.
Ostin maustamatonta kanaa ja oikein haudutin sitä kypsäksi vedessä ja laitoin keitinnestettä ja kanaa tarjolle Masterille, arvaatte varmaan kuinka kävi..ei kelvannut. Olisi voinut vatsaa rauhoittaa.
Heavenleyn sulho kävi vieraisilla ja taas oli pikkuisäntä partavedellä loorannut. Jotenkin niin tahattoman hellyttävää. Aivan, kuin haluaisi Heavenleylle tuoksua hyvältä. :lvrs
dahliakukka 16.03.2019 klo 13.42
Toivottavasti en taas sohaise mielipiteilläni ampiaispesään..mutta se eilinen moskeijaisku/iskut pysäytti oikein kunnolla. Se kylmäverisyys ja viha tekijällä/tekijöillä. Kuvata kaikki suorana facebookkiin. Ihannoida Breivikiä. Minussa heräsi kauheasti kysymyksiä. Mikä ihmisessä herättää tuollaisen vihan? Halun tappaa viattomia? Mitä se ratkaisee? Sammuuko se viha tuosta? Vai herättääkö se muita samanmielisiä koittamaan jotakin samantyylistä? Jossakin jutussa eilen osui silmään Kurt Cobainin nimi, mitä ihmettä hänellä on rasismin kanssa tekemistä? En löytänyt enää sitä kirjoitusta. Enkä sitä, että olisi mainittu Oulun tapahtumat osana. Aivan kauhistuttavaa joka tapauksessa. Saa olon tuntumaan niin turvattomalta, koska kaikki näytti taas aivan liian helpolta toteuttaa.
Onko tuollaisella vihalla tekemistä mielenhäiriön kanssa vai mikä sen sytyttää? Näistä asioista ei koskaan puhuta ääneen. Nukkuvista aikapommeista.
Synkähkö ilma ulkona ja alkaa kaikki taas muuttua jäiseksi. Ei ole hanki yhtään painunut vaikka päiväunillakin muka kauheasti tein lumitöitä pihalla. Kottikärryillä sitä kuskasin pois. Herätessä oli joka paikka mukamas kipeänä hommista. Varmaan oli huono uniasento.
Kyllä Master eilen hiukka sitä kanalientä lipitti. Mutta, kun koitin huijata ja saksilla leikata kanaa pienenpieneksi katkarapujen joukkoon/perjantaina saavat hiukan katkarapuja aina..niin eipäs mennyt lankaan. Master on niin fiksu miekkonen.
dahliakukka 17.03.2019 klo 12.57
Ollaan plussanpuolella sen verran, että alkoi kutkuttaa mennä hiukka ulos. Ikuisuusprojekti lintujen ruokintapaikan siivous. Olen jo yhden täyden nk. kaupan vaatepussillisen korjannut siemeniä pois ja nyt sitten toisen. Ja yhä on vaikka kuinka paljon, mutta osa niin jäässä vielä ettei irronneet. Olisi pitänyt muistaa, kun kassa minulle kaupassa varoitti niistä isonmista kasseista, että ne todella vain tarkoitettu vaatteille, eivät kestä painoa...mutta kun se tuntui hyvältä idealta saada enenmän kerralla korjattua..silloin muisti aina hiljenee..kunnes tajusin, etten jaksa kantaa pussia roskapöntölle saakka..no fiksu muka veti lumenpintaa myöten ja tuli reikä, josta valui ulos roskaa..Argh, loppui lintujen laulu kerrasta, kun kiroilin ääneen. Hain sitten kiukuspäissäni ison mustan säkin, johon sain ujutettua pussin. sidoin hyvin kiinni ja sitten tuli taas tenkkapoo, kun piti nostaa se roskapönttöön..oli meinaan painavaa. Loppu hyvin kaikki hyvin, vaikka yhä paikka näyttää siivottomalta. Pakko odotella, että sulaa taas vähän lisää ja tehdä uusi uurastus. Kumihanskoissakin tietty oli reikä, kuinkas muuten. Jynssäsin kyllä kädet hyvin ja käsidesiä vielä, ettei vaan katteihin tule mitään pöpöä.
Lunta on yhä aivan liikaa ja saisi kuukauden sataa kiehuvaa vettä, että hanki painuisi.
dahliakukka 18.03.2019 klo 13.18
Eilen illalla kiroukseni taas iski. Se on niin pelottavaa, kun ei sitä ymmärrä ja kun ei millään kylmällä logiikalla pysty asiaa setvimään.
Istuin kaikessa rauhassa sohvalla ja katsoin telkkaria, kun koko huoneen täytti todella raskas miesten partaveden tuoksu. Se kirveli huulilla ja kurkussa. Joku halusi minuun yhteyttä, mutta en tiedä ketään, joka käyttäisi niin raskasta tuoksua. Ei mitenkään ole mahdollista, että ilmastointi olisi tuoksun vetäissyt, jos joku olisi kadulla mennyt niin tuoksuvana. Tuoksu imeyti limakalvoille niin, ettei hampaiden pesu, eikä fluorivesi tehonnut. Se vaan oli ja pysyi ja oli niin rauhaton olo. Aivan kauhean rauhaton. Kun kerroin ystävälleni hän sanoi sen olevan etiäinen, mutta kenen? Tunnen syyllisyyttä, kun en osaa olla niin auki, että selviäisi mitä tuo tarkoittaa ja kuka se oli? Tänään en enää tunne tuoksua tai makua. Yö oli todella rauhaton. Tuntui, että pitäisi etsiä vastausta, löytämättä?
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | Seuraava sivu; Viimeinen sivu;
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Moniääniset > Kerro kuulumisesi

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa