Suoraan sisältöön
Tänään on keskiviikko 12.12.2018 klo . Onnea Tuovi | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Päivystys käynnissä!
Avaa Solmussa-chat!
Liveryhmät
Tulossa:
ke 12.12.2018 klo 18.00
Teema: Pelot.
Mieli Maasta Live masentuneille
Mieli Maasta Live
Tulossa:
ke 12.12.2018 klo 18.00
Teema: Virtuaaliglögit.
Minä ja syöpä -chat
Minä ja syöpä -chat
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Rajatilapsykootikkojuopon arkea

Rajatilapsykootikkojuopon arkea

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Aikuisen elämää > Rajatilapsykootikkojuopon arkea, viestejä 68 kpl, sivu 14 / 14
NonBeing 04.12.2018 klo 15.38
Kaveri jonka kanssa oli ne riidat, jotka johti alkoholismin läpikäymiseen ja sen varsinaisen hoidon aloittamisen, korvasi eilen hieman rahallisesti. Teknisesti olisi vielä velkaa 4x enemmän, mutta sain jotain sentään takaisin. Kävin eilen sitten kaupassa melko kylmän rauhallisella asenteella ja puhesävyllä, tuijottaen myyjää, ennen kuin laitoin kortin sisään ostoksista. Kerroin että kaljatölkki valutti pitkin rappukäytäviä ja minun kotia, ja että toissapäivänä palautin sen välittömästi myyjälle ilman takkia miinus 5-10 kelillä, jolle selitin tilanteen, saadakseni vaan "sori, mulla on nyt hiekkaa vaginassa, asiakas on aina väärässä" -asenteella maustettua pskaa niskaan. Tai hiekkaa? Sanoin myös, että en voi mitenkään huomata nuppineulan kärjen kokoista reikää tölkissä, eikä niitä alumiinista tehtyjä tölkkejä kuulu edes tarkistaa, kuin kolhuilta ehkä max. Korvausta kysyessä vastaus oli edelleen "et sä saa korvausta" johon vastasin "miksi?". "Tiäks mä en..." josta voi jo päätellä, että myyjä ei osannut perustella asiaa, kuin kaupan pikkumaisilla kakkakäytännöillään. Sanoin etten maksa kaljaa, jonka näytin, joka piti korvata ja tässä kohtaa "kärpäsestä härkänen" -tilanteesta johtuen, minulle pitäisi korvata vielä enemmän. Myyjä kyseli tietenkin, että vuotiko se tölkki sitten kassalla, johon vastasin "en tiedä, mutta rappukäytäville ja kämppääni pitkin kyllä", mutta sehän on täysin epäolennaista. Voin sanoa ihan täysin rehellisesti uskollisena asiakkaana kyseisessä kaupassa, että se on _ASIAKASPALVELUN_ laadulta surkein butiikki koko kaupungissa. Täynnä vittuuntuneita, loppuunpalaneita ja merkillisen apaattisia hapannaamoja, joilla tulee usein kiinnostuksen kivivyöryjä. Ja yleensä ne hymyilee vaan omien työkaverien jutuille, mitkä on jotain geneeristä pskajuoruilua. Noh, en saa korvausta, mutta ne ei saa sitten minulta hyviä viboja tulevaisuudessa. Mitään pommi-iskua en tietenkään ole suunnittelemassa tai muuta laitonta, mutta käyn siellä yhtä apaattisella ja kyynisellä asenteella, kuin ne myyjät tekee siellä töitään. "Me erikoistumme asiakaspalveluun :bd" Ainoa syy käydä siellä on melko kohtuulliset hinnat ja satunnaiset alennukset.
NonBeing 06.12.2018 klo 10.02
Kaikkea sitä missaa nuorempana linkki

"In here...? uhoh"
"Well it's not exactly the backyard, but it'll do :)"

Haha aijai. Joo-o :D. Sitten taas voinnista. Eilen olin krapulassa ja unenpuutteessa ja tuli ainakin vastaan jotain lajiketta mitä en normaalisti tilaisi. Sen potenssi on sen hyvä puoli, kuin myös pirullinen siinä mielessä, että miten aistiherkäksi se pistää... Ja paranoiaa myös on ollut havaittavissa. Pahempaa ehken ole edes kokenut. Mutta joku kieroituneella tavalla itseironinen sävy tässä on. Yksi kaveri on jo sairaalassa. En tiedä koska, mutta varmaan jossain kohtaa joudun sinne.

#enne

Joo, sanoisin että maaninen puoli alkaa tulla esiin, ja huomattavasti. Antipsykootin teho on hieman kyseenalainen, tai sitten kun sanotaan "nyt on parasta pilveä mitä on" saattaa tarkoittaa: tämä on vahvinta, mutta ei todellakaan parasta. Joten handle with care, koska you know. Poks. Yleisesti ottaen haen tasapainoa kukallakin, mutta joo. Nyt se on ollut niin pitkään jo samana puheenaiheena. Tosin viime kerrasta on joku 1,5 viikkoa, noin, eli ei ihme jos humahtaa päähän näin. Pitää myöntää, että huume se on, vaikkei se aina tarkoita, että se olisi paha asia. Laitonta vaan. Jees, hyvät viikonloput kaikille, jos en sitä ennen kirjoita.

NonBeing 06.12.2018 klo 17.42
Ainakin 3 huippupelaajaa ja loput tosi hyviä. No nyt meni kaikkia pelaajia vastaan paremmin kuin koskaan ja maanisessa ja "aivot umpiliekeissä" -kaltaisessa tilassa arvioidut riskit kannatti. Jotain 2, 3 ja 4-5 voittoputkia ainakin tuli ja yleisesti ottaen pelasin nopeasti ajatellen, melko aggressiivisesti, toimeliaasti ja "tuntui" vaan voitokkaalta olo. Ajattelin vaan "tämä on Sinun hetkesi näyttää livenä mitä olet oppinut". Ihan eläimillisillä aisteilla pelaamista, mutta ymmärtäen matsit jälkikäteen katsottuna uusintana, että mikä johtui mistäkin, noin suunnilleen. Ihan hullua pikashakkia. Nyt oon tosin niin uupunut, että lepoa... Kovin on bipolaarista tämä sosiaalisuus tämmöisessä kunnossa, mutta nyt yhteisö tietää minut vähän paremmin. Tunnistaa jo osallistuvan aktiviteetteihin. Positiivista stressiä joo, mutta pössyttely pitää saada kuriin.
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Rajatilapsykootikkojuopon arkea

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa