Suoraan sisältöön
Tänään on maanantai 21.8.2017 klo . Onnea Soini, Veini | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 21.8.2017 klo 17.00
Liveryhmät
Tulossa:
ti 22.8.2017 klo 18.00
Teema: Avoin keskustelu.
Puhetta - keskustelua ja tietoa kielellisestä erityisvaikeudesta.
Puhetta-chat, Aivoliitto ry.
Tulossa:
ke 23.8.2017 klo 18.00
Teema: Millaista elämä on masentuneena?
Mieli Maasta Live masentuneille
Mieli Maasta Live
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
STM tukee Veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > ahdistuneisuushäiriöstä kärsivät

ahdistuneisuushäiriöstä kärsivät

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Aikuisen elämää > ahdistuneisuushäiriöstä kärsivät, viestejä 14 kpl, sivu 3 / 3
rikson 10.08.2017 klo 14.53
Tänään kävin psyk.sh:lla. Olin jo perua koko ajan, mutta onneksi sinnittelin ja kävin siellä. Sain lähetteen terapiaan, lääkitys jatkuu ennallaan. Minut otettiin tosissaan ja minua kuunneltiin!

Rikson

soroppi 10.08.2017 klo 18.26
Hienoa kuulla rikson että sulla oli hyvä psyk.sh-käynti :)

Lainaus:
domandra kirjoitti 22.7.2017 14:14

Harrastan myös positiivista ajattelua kaikesta vaihtelevalla menestyksellä, rauhoittumis menetelmiä (grounding tms) ja välillä ihan vaan laskeskelen sataan ajatellen numerot samalla erivärisinä ja pyörivinä, että saan ajatukset rauhoittumaan.

Toi sataan laskeminen värikkäillä numeroilla kuulostaa hauskalta. Mun käsittelykeinot on tylsempiä, saatan alkaa laskemaan sälekaihtimia tai lattia/katto/seinälaattoja, tai kartoittamaan, missä ja kuinka monta pistorasiaa huoneessa on, ehkä siinä on jotain samaa.

Mulla diagnoosina vuosi sitten sekamuotoinen masennus-ahdistuneisuus-tila. Terapeutti otti tänään just puheeksi että pitää käydä päivittämässä diagnoosi Kela-tuen jatkumista varten, saa nähdä pysyykö samana. Fyysinen oireilu on hyperventilaatiota, jota onneksi on vähemmän, henkinen lähinnä semmoista hirveää tarvetta toimia ja tehdä jotain, ihan mitä tahansa joka parantais tilannetta tai helpottais oloa (syön, pelaan tietokoneella, käyn lenkillä, tai yritän kadottaa itseni kirjoihin). Mulla on vilkas mielikuvitus kaikenlaisten kauhukuvien suhteen, eikä niitten mieleentuloa voi estää - lähinnä yritän tehdä sellaisia realismi-tsekkauksia, ja uskotella itselleni että ne ihan villeimmät kauhuskenaariot eivät ole hirveän todennäköisiä.

rikson 11.08.2017 klo 09.06
Mulla on rauhoittumiskeino ollut muodostaa sanoista vokaali-konsonanttipareja ja mielessä toistella niitä.. :P

Mä pelkään aina asioista pahinta, tai yleensä jopa sellasta yliluonnollisen pahaa. Poikani aloitti koulun, ja olen jo ihan vakuuttunut että häntä aletaan kiusaamaan ja pelkään aivan hirvittävästi noita koulumatkoja, monta suojatien ylitystä ja yksi niistä vaarallisessa risteyksessä. :nyyh Toistaiseksi kuljetaan yhdessä. Pimeän tulo pelottaa :nyyh Töissä pelkään aina mokaavani ja jotenkin asennoidun työtehtäviin niin, että "ei tää varmaan nyt nappiin mene".

Tää varmaan, kuten moni juontaa mun vaikeasta suhteesta vanhempiin, vaikeasta lapsuudesta. Sillin en siis tehnyt vanhempieni mielestä juuri mitään hyvin. Plus koulukiusaaminen on jättänyt arvet. :(

Rikson

Arianrhod 12.08.2017 klo 16.24
Hei. Täältä ilmoittautuu uusi vertaistukea vailla oleva, ahdistuneisuushäiriöstä kärsivä. Olen kärsinyt sekamuotoisesta ahdistuneisuushäiriöstä ja toistuvasta masennuksesta sekä paniikkikohtauksista jo 15 vuotta, mutta sairaus oli pitkään oireeton ja ilmeisesti suuret elämänmuutokset keväällä laukaisivat kaiken uudelleen ja kesä on ollut hyvin vaikea. Tuntuu että ei millään pääse eteenpäin, 150 mg venlafaxin aloitettiin uudelleen ja syön edelleen päivittäin opamoxia ja kunnolliset yöunet ovat haave vain. Onko kenelläkään teillä kokemusta luontaistuotteista tai ns. vaihtoehtoisista sairautta helpottavista asioista? Itse olen miettinyt akupunktiota..

 
Edellinen sivu; | 1 | 2 | 3 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > ahdistuneisuushäiriöstä kärsivät

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa