Suoraan sisältöön
Tänään on maanantai 29.5.2017 klo . Onnea Oiva, Oliver, Oivi, Olivia | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 29.5.2017 klo 17.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 29.5.2017 klo 18.00
Teema: Transihmisten ja sukupuoltaan pohtivien keskustelu.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 29.5.2017 klo 21.00
Teema: Avoin keskustelu.
EETU-chat: Tukea miehille ero-ongelmien käsittelyyn
EETU-chat liveryhmä miehille
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
STM tukee Veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Yleistä turinaa, mitä kuuluu tänään?

Yleistä turinaa, mitä kuuluu tänään?

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Aikuisen elämää > Yleistä turinaa, mitä kuuluu tänään?, viestejä 2653 kpl, sivu 531 / 531
Lukossa 22.05.2017 klo 23.08
Rina: Suosittelisin aloittaman pyöräilyn varovasti vaikka 4-5 kilometrin lenkillä, jos ei ole yhtään pyöräillyt hetkeen. Siinä kun tuppaa mm. peffa kipeytymään, jos on tottumaton. Lisäksi jaloista löytyy usein ihan uusia lihaksia, joita ei esimerkiksi lenkkeilyssä niin käytä. Toinen juttu on pyörän kunto. Jos ei ole käyttänyt pyörää pitkään aikaan, niin on ehkä parempi tehdä lyhyt testiajelu kuin polkea heti kauas huomatakseen, että pyörässä on jotain vikaa ja kotiin on pitkä matka. Kun tuntumaa on saanut, niin sanoisin, että sellaiset 10-20 lenkit ovat hyviä. Riippuu maastosta tietenkin paljon ja ns. hidasteista (esim. onko soratietä, liikennevaloja tms.), mutta tuo 20km on ajettavissa tunnissa ihan kohtuullisen leppoisaa vauhtia. Suosittelen kyllä pyöräilyä vaikka vaihtelun vuoksi. Minusta on mukavaa, kun siinä maisemat vaihtuu nopeammin kuin lenkkeilyssä ja tavallaan eteneminen on aika kevyttäkin, vaikka sitten huomaakin ajaneensa itsensä ihan hikeen.

Delffi: Mikä tuo liikuntaneuvojan käynti on? Miksi sinä sinne menet? Sehän voi kyllä olla kovinkin hyödyllinen juttu. Saattaisin itsekin tarvita moista :hmm...

Minulla on nyt paljon uutta elämässä. Jostain vain tulvahti uusia juttuja elämääni aivan kuin vene olisi vettä hörpännyt. Olen ihan hämmentynyt itsekin uusimmista käänteistä. Nämä eivät nyt ole mitään byrokraattisia juttuja vaan ihan muuta elämänkirjon osastoa. Olen puoliksi kauhuissani ja puoliksi innoissani niin etten meinaa pöksyissäni pysyä. Onneksi aikataulu ei nyt kuitenkaan vaikuta ihan mahdottomalta. Kesäkuukauteni ovat täyttyneet erilaisista suunnitelmista, jotka eivät tosin ole vielä kiveen hakattuja. Aika tulee kuitenkin varmaan kulumaan nopeasti. Sitten tulee syksy ja syksyjutut. Nämä uusimmat jutut ovat vähän sellaisia... No ehkä niitä voi vähän lykkäillä syksylle...? Olen viime päivinä käyttänyt aika paljon aikaa tiedon hankintaan. Miten sitä onkin omassa päässä täydellisiä mustia aukkoja, joista ei tiedä mitään. Pakko sitten vain googlata, lukea ja ihmetellä miten paljon maailmassa on kaikkia ilmiöitä, joista ei tiedä. Olen nyt kuitenkin etupäässä positiivinen. Ehkä elämääni voisi jopa tulla uusi positiivinen käänne? Ja joka tapauksessa, vaikka ei tällaista ns. ulkoista käännettä tulisikaan, on elämäni jotenkin lutviutumassa koko ajan vähitellen parempaan suuntaan.

Delffi 23.05.2017 klo 08.48
Lukossa: Liikuntaneuvojalla kävin kun käytiin läpi fysioterapeutin antamia liikkeitä/jumppaohjeita.

Kesäkuussa ois toinen käynti.. pitäisi nyt vaan muistaa ja jaksaa tehdä niitä liikkeitä edes sen 3 kertaa viikossa.


Mutta joo.. täällä on kyl nyt ollut muutama melko lämmin päivä. Eiköhän se kesäkin tule pikkuhiljaa..

Delffi 24.05.2017 klo 19.53
Tänään olinkin töissä ja oli kyl henkisesti raskas päivä, mutta onneksi nyt on 6 päivän vapaa.


Mutta joo.. tänään onkin tullut jonkin verran liikuttua. Menin töihin pyörällä (ja pyöräilin tietysti takas kotia töistä), lisäksi käytettiin iskän kanssa työpäivän jälkeen koirat yhellä hiekkamontulla, jossa ne sai vähän juosta irrallaan. Lisäksi kävin tänään pyörällä kaupassa ja vielä kävin nyt illasta koirien kans reilun 6 km lenkin. Nyt tässä mietin että käviskö nyt illan päälle vielä pienen pyörälenkin vai malttaisko huilata, ja kävis sitten aamusta pienen kävelylenkin koiran/koirien kanssa.

 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Yleistä turinaa, mitä kuuluu tänään?

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa