Suoraan sisältöön
Tänään on maanantai 20.11.2017 klo . Onnea Jalmari, Jari | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 20.11.2017 klo 17.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 20.11.2017 klo 21.00
Teema: Avoin keskustelu.
EETU-chat: Tukea miehille ero-ongelmien käsittelyyn
EETU-chat liveryhmä miehille
Tulossa:
ti 21.11.2017 klo 17.30
Teema: Arki muistisairaan kanssa.
Perhehoitopulinat-chat perhehoitajina toimiville.
Perhehoitopulinat-chat perhehoitajina toimiville.
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
Tuettu veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Tällä hetkellä ei oikeastaan millään enää ole väliä...

Tällä hetkellä ei oikeastaan millään enää ole väliä...

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Aikuisen elämää > Tällä hetkellä ei oikeastaan millään enää ole väliä..., viestejä 2688 kpl, sivu 538 / 538
soroppi 19.11.2017 klo 16.29
Kivaa kuulla saloka sun ajatuksia ja huolia. Vaikka toivoisinkin ettei sun tartteisi olla niin vahva, tai kestävä, tai se joka kannattelee muita. :nyyh Mä voin koettaa googlailla kroonistunutta masennusta vähän myöhemmin, jos saan siitä mitään tolkkua.
soroppi 19.11.2017 klo 16.33
Onko sun isällä muuten ollut taipumusta väkivaltaisuuteen tai kovakätisyyteen tai johonkin? Toi on kyllä ihan hirveä pelko kannettavaksi. Mun isältä meni varmaan aikoinaan aseenkantoluvat ja vastaavat kun äiti pelkäsi mitä se masennuksissaan/ päissään tekee. En ole koskaan pystynyt kysymään.
saloka 19.11.2017 klo 17.03
Lainaus:
Jardin Prive kirjoitti 19.11.2017 6:59

Hei, Saloka! :love2 Mikä sun vointisi on? Mulla olo ailahtelee, mutta nyt on vielä aika hyvä olla. Tyttö nukkuu, ja tulee nukkumaan vielä pitkään. Mutta tuntuu jo nyt kipeältä, kun ajattelen hänen lähtevän pois tänään. Tulen varman oireilemaan sen jälkeen... :(

Miten isäsi voi?

Yritetään jaksaa!

Moi JP ja Kiitos.

Aamu oli ihan hyvä ja oikeastaan siihen asti kun tyttö lähti. HÄn lähti elokuviin siskoni kanssa, mutta meni taatan kautta. Taata oli menny huonommaksi eikä oikee reagoinut. Tyttö oli sit soittanut siskolleni, joka oli melkein vieressä hätiin. Äitille soitto joka oli jo kotiin tulossa (kipeenä). Kyl ne oli sit isän saanut jotenkin virkoomaan hiukan, mut kuulemma hidas oli. Jäi kotiin ainakin toistaiseksi. Ilmeisesti katotaan uudelleen elokuvan jälkeen.
mä ahdistuin ja mua ahdistaa koko ajan. On pala kurkussa joka sattuu hengittäessä. Ei ole missään hyvä olla. Tekee mieli riehuu ja jne...

Tällä hetkellä huomen aamun lähtö ryhmäänn on vaikeaa. Voinko soittaa sinne ja sanoo et oon niin ahdistunut ettei lähdöstä tuu mitään.

EN ole tänäänkään saanut kun koneellisen pyykkiä pestyy. Muuten olen nukkunut tai sitten maannu sohvalla. TOimintakyky on ihan olematon ja jaksaminen myös. Ei tästä tuu mitään. Söin tossa kaurapuuroa ja taistelin sen ajatuksen kanssa, että menisin oksentaa. En mennyt. Pakotin pitämään sen sisällä, koska se voi olla ainut ruoka mitä tänään saan alas. Muuten on teetä menny kurkusta alas. EIlen illalla olin heikko ja oksensin.
Olen niin väsy etten näe ees tietsikan tekstiä.

Viikolla pitäisi saada siskon synttärilahja valmiiksi. Pääteltävä toi pipo ja lapaset. Kirjoitettava reseptejä kansioon ja paketoitava kaikki.
Joululahjaksi pitäisi toi heijastinpipo tehä, muutama tiskirätti tai enemmänkin ja siskonpojalle sukat. Miten mä kk ehin kaikki tekee, kun en jaksa tehä.

Mulla on onneks yksi ystävä, joka täälläkin käy. Mulla oli livenä yksi ystää, mut en ole siitä yli kk kuullu mitään, enkä nähnyt. Pitääkö mun olla se, joka kysyy ja ottaa yhteyttä ja sitten oottaa koska ehkä vastaus tulisi. Ei tosiaan! Saa nähä nähäänkö huomenna, kun ja jos menen ryhmään.

Tytöllä on migreenin estolääke käytössä ja sitä otetaan 1/4 pilleri ja sit 2 vko päästä puolikas. TYttö oli eilen aamulla päättänyt että kokeilee ite ja otti koko 5mg pillerin. TUlos, hän oli energinen ja pääkipu oli poissa.

 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Tällä hetkellä ei oikeastaan millään enää ole väliä...

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa