Suoraan sisältöön
Tänään on maanantai 29.5.2017 klo . Onnea Oiva, Oliver, Oivi, Olivia | Lähetä kortti
 
www.tukinet.net - kriisikeskus netissä
Login
Käyttäjätunnus
Salasana
 
Solmussa-chat
Solmussa
Seuraava päivystysaika:
ma 29.5.2017 klo 17.00
Liveryhmät
Tulossa:
ma 29.5.2017 klo 18.00
Teema: Transihmisten ja sukupuoltaan pohtivien keskustelu.
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille
Tulossa:
ma 29.5.2017 klo 21.00
Teema: Avoin keskustelu.
EETU-chat: Tukea miehille ero-ongelmien käsittelyyn
EETU-chat liveryhmä miehille
Linko
Haku
 
Tuki mukanasi - m.tukinet.net
STM tukee Veikkauksen tuotoilla

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Taistelua päivästä toiseen

Taistelua päivästä toiseen

Seuraat keskustelua luku-tilassa. Osallistuaksesi keskusteluun rekisteröidy palveluun ja hae kirjoitusoikeutta.
Aikuisen elämää > Taistelua päivästä toiseen, viestejä 2324 kpl, sivu 465 / 465
soroppi 28.04.2017 klo 17.31
Hei arka,
Toivottavasti saatte noita raha-asioita miehesi kanssa selvitettyä. Sinunkin tarpeesi ovat tärkeitä (sanon nyt vaikka muistutuksena, jos se on sinulle muuten vaikeaa muistaa :) ). En tietenkään paljoa tilanteestanne tiedä, mutta veikkaisin että sinä auttelet miestäsi aika paljon silloin kun hänellä on sairausvaihe päällä, tai muuten vaikeaa (kirjoitustesi perusteella vaikutat tosi avuliaalta ihmiseltä), joten minusta on ihan reilua että sieltä yhteiseltä tililtä kuuluu osuus sinullekin.

Siunausta sulle!

arka 06.05.2017 klo 09.24
Hei Soroppi
Mukava kun viestitit. Kyllä me ollaan saatu rahasta sovittua, nyt ainakin näyttää siltä, tätä voi olla vaikea hahmottaa mutta ei hänellä ole paha tahtokaan ollut tässä asiassa, on vaan ollut meillä molemmilla vaikeaa sairauksien kanssa ja jotenkin asiat ovat ajautuneet vinksalleen. Tänään hän vie mut syömään kun tytär lahjoitti hääpäivälahjaksi rahaa. Ensi viikolla aikoo viedä mut housuostoksille kun olen laihtunut ja vaatteet isoja. Joo, olenhan minä välillä avuliaskin kyllä mutta paljon sellaista hiljaiseloakin viettelen ja lepäilen. Siunausta Soroppi sinulle ja jos auringosta tykkäät niin paisteisia päiviä kevääseesi. Kirjoittele taas jos mielesi tekee.
arka 27.05.2017 klo 23.06
Hei
Pelottaa kun puhuin miehelle alkonkäytöstä. Ei raivostunut, huomenna lupasi puhua mutta pelkään ettei edelleenkään näe mitään väärää siinä että haetuttaa lähes päivittäin 15-18 bissee itselleen ja samaan aikaan piilottelee euron keksipakettia etten siitä liikaa syö. Tiistaina leivottiin korvapuusteja, yhden sai minä ja tytär ottaa, itse otti kaksi ja loput piti pakastaa että säästyy. Eilenkin laatikon bisseä osti ja sudokulehden, mulle ei mitään, tänään hain lisää bissee, lehden sain itselleni ostaa kun maksoin sen 20 euron kuukausirahastani. Miehellä ei kuukausirahoja ole, bisseä haetaan hänelle silloin kun haluaa (useimpina päivinä) ja siitä ei saa sanoa mitään vaan oltava iloinen. Olisin halunnut tänään puhua alkosta kauniisti ja että rakastan ja että saa ottaa mutta olisi ymmärrettävä olla kiitollinen ja antaa meille muille esimerkiksi sipsejä vapaasti syötäväksi. Äitienpäivänä suri kun paahtoleipä mun aamiaiselle niin kallis, 1.95 ja laatikon bisseä osti ja seuraavana päivänä lisää ja sitä seuraavana...Tänäänkin sanoi että mun lehti kallis(5.95) mutta siitä ei saa puhua että eilen osti laatikon bissee ja sudokun ja tänään hain seitsemän bissee lisäksi. Suututtaa kun juomisen lisäksi ostaa itselleen lehdet ja kahvileivät mutta mun pitää kerjätä itseleipomani pullat ja keksit. Lupasi kyllä ettei enää laske ja piilottele syötäviä mutta olen niin väsynyt, haluan että alkostakin puhutaan kauniisti. Toivon että ymmärtäisi että hänen annetaan elää aivan toista elintasoa kun meillä muilla ja että ymmärtäisi olla siitä kiitollinen. Pitää kaikkea saamaansa itsestäänselvyytenä, minun pitää pyytää syömisiäkin erikseen. Karkkipussin on antanut ostaa ja syödä, mutta esim- korvapuusteja leivottiin tytön kanssa tiistaina ja yhdet saatiin tuoreena syödä, itse söi kaksi ja muut pakastettiin että säästyy. Joskus olen odottanut viisi päivää että sipsipussi avattais, sitten avasin omin luvin ja raivarin sai vaikka hänelle ne päivittäiset bisset haen. Huomenna siis lupasi puhua asiasta, pelottaa vaan että huutaa ja raivoaa ja pahinta on jos soittaa tyttärelle. Lupasi kyllä että kahden kesken puhutaan mutta en luota. Näkee vääryytenä että ei iloisena haeta bisselaatikoita ja sudokuja ja sitten suututaan jos panee euron keksit piiloon etten syö liikaa. En tiedä ymmärtääkö asiaa, kauniisti haluan puhua ja kertoa että rakastan ja että saa bissee mutta ei saa syyttää muita jos bussimatka maksaa tai on ottanut kolme keksiä.Toivon että ymmärtäisi. Pelottaa.
Mollyan 28.05.2017 klo 15.25
Ei kai kukaan ihminen voi alistua tuollaiseen elämään. Mitä rakkautta on,jos mies noin kohtelee ja pitää orjanaan.
Keskustele tyttösi kanssa avoimesti asiasta ja tehkää jotakin tilanteessa,joka on katastrofaalinen. Itse pitää pitää kiinni ihmisarvosta,jos toinen noin julmasti alistaa. Miksi kannat hänelle kaljoja,eikö itse viitsi edes niitä hakea.
Kun kuulee jotakin näin halpamaista ei voi kuin päätä puistella...
 
Ensimmäinen sivu; Edellinen sivu; | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 |
Edellinen otsikko  |  Seuraava otsikko

www.tukinet.net > Ryhmät > Avoimet ryhmät > Aikuisen elämää > Taistelua päivästä toiseen

Apua arkielämän kriisitilanteissa - www.tukinet.net
 
Tukinet-palvelusta vastaa Suomen Mielenterveysseura.
Palvelukuvaus | Copyright
Netland-tuotantoa